Windows 11 Er Lansert

 In Last Ned Dll

Prøv feilsøkingsprogrammet på Windows Update delen i pc-en din og velg å søke etter feil i Windows Update. Beskytt mobiltelefonen mot skadevare Skadevare rammer ikke bare datamaskinen – også mobilen din er i fare når du laster ned apper eller klikker på lenker i SMS-meldinger. Her kan du se hvilken sikkerhetsapp vi anbefaler for å beskytte mobilen mot skadevare. Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen. Som om ikke det var nok, og dette vil medføre ramaskrik blant FPS-beviste gamere, så oppleves det opp til 10 prosent lavere FPS. Sletting av oppdateringen gjør heldigvis susen.

  • Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows.
  • Windows kan også for eksempel reinstalleres hvis ingen andre løsninger hjelper på problemet ditt.
  • I all fersk programvare ligger det feil som enda ikke er oppdaget.
  • Du har også muligheten til å vise farge på Start-menyen, oppgavelinjen og handlingssenter.
  • Microsoft har valgt å fjerne en rekke funksjoner som fantes i tidligere Windows-versjoner.

Faktisk kom nyhetene om Windows 11 uventet , med tanke på at Microsoft sa at de ikke hadde planer om å frigjøre et annet operativsystem etter Windows 10. Selskapet annonserte Windows 10 som en Windows-as-a-Service , og det var for å innvarsle ny fremtid for cloud computing.

Denne oppdateringsmodellen gir prosessen enklere å håndtere for brukerne, men Mercer påpeker at ikke alle oppdateringer er kompatible med alle datamaskiner og programvare. Dette gjelder spesielt for bedrifter som bruker eldre operativsystemet fordi de er avhengig av utdatert, kritisk programvare. I tillegg mener han at det å finne og ta i bruk de riktige oppdateringene er utfordrende, og at de fleste brukere ikke har tilstrekkelig kunnskap om å velge riktig oppdateringer.

Hvorfor Får Jeg Ikke Fulltekst?

Nettleseren lagrer de åpne fanene og vinduene, og gjenåpner dem automatisk når nettleseren starter på nytt. Hvis du ikke vil starte på nytt med en gang, kan du klikke på Ikke nå. Oppdateringen installeres neste gang du starter nettleseren på nytt. En oppdatering kan bestå av feil- og sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner i en versjon av Windows. En oppgradering er når du endrer versjoner, for eksempel å flytte fra Windows 10 til Windows 11 . Eller flytte utgaver fra Windows Home til Windows Pro.

Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet. For de kundene som ikke enkelt kan oppgradere, har Microsoft foreslått midlertidige løsninger, som å døpe om det sårbare bibliotektet eller deaktivere ATMFD.dll i registeret. Oppskrift for hvordan man går frem på ulike systemer hal.dll er oppgitt på denne siden. Et trykk på knappen skal fikse problemet som er beskrevet uten at man slipper å gå gjennom lange, og ofte vanskelige, trinn-for-trinn-løsninger.

Microsoft Windows 11

Heldigvis var dette en av oppdateringene brukeren proaktivt må spørre etter i Windows Update. Fra Mozilla kommer også Mozilla Suite, et produkt som på mange måter konkurrerer med Opera, da det inneholder blant annet nettleser og e-postklient. Vi sender deg et varsel når den kvalifiserte PC-en din er testet og validert for gratis oppgradering. Eller du kan gå til Windows Update og se selv. Vær oppmerksom på at en betydelig nedlasting er nødvendig for å fullføre denne oppgraderingen. ISP-avgifter kan gjelde i områder der internett måles. Windows 10 mottok funksjonsoppdateringer hvert år i stedet for etter to eller tre år, som i de forrige versjonene.

Recent Posts

Dejar un comentario

Start typing and press Enter to search

Abrir chat