Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

 In Gratis DLL

Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra «Hard-disk Sentinel». Jag gjorde så och hårddisken fick betyget «Excellent» eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

ska jag ta bort windows update cleanup

Jag har aldrig pillat innanför Windowsmappen så jag kan inte gjort något fel där. Se till att bildsökvägen och Windows -katalogen för bilden finns och att du har läsbehörighet i mappen.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Två av dem surfar bara och betalar räkningar. Jag programmerar, surfar, skriver dokument, betalar räkningar osv. Det handlar alltså om att det inte går komma åt «bilden» eller «image» som det heter på windowska.

  • Ja, jag känner till det mer än väl men det är märkligt att den inte kan läsa installationsimagen.
  • Alla vanliga uppdateringar har det inte varit något problem med.
  • Det fanns några filer i «logs» som jag lade i en mapp jag skapade för att testa.
  • Få undersöka det. Skall i vart fall avinstallera Comodo och försöka igen senare.
  • Jag vill påstå att jag och mina anhöriga haft otur och att det inte handlar om att vi rotat runt och förstört filer mm.

Det är bara avbildningar , dvs installation av nyare Windows som det är problem med. Jag vill påstå att jag och mina anhöriga haft otur och att det inte handlar om att vi rotat runt och förstört filer mm. Det kan vara samma fel eftersom två av datorerna har exakt samma innehåll. En av datorerna var förmodligen för gammal men det gick att installera och använda den. Den är nu skrotat eftersom den var långsam.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Det är helt tomt förutom några filer som jag flyttade till mappen OLD jag skapat där. En annan konstig sak är att update assistenten inte kan läsa sig själv. När jag startar assistenten får jag meddelandet att assistenten inte kan hitta assistenten.

De två Hur man fixar saknade dll-filer senaste datorerna fungerade det smärtfritt att installera Windows. Båda kunde också uppdatera till en nyare funktionsuppdatering (större uppdatering). Min dator kunde sedan uppdatera till en ytterligare nyare funktionsuppdatering. Den andra datorn, som inte jag använder, klarade inte att uppdateras mer med de större funktions uppdateringarna. Sedan en tid har ägaren inte ens försökt uppdatera den. Jag testade några obetydliga kommandon och det fungerade.

Recent Posts

Dejar un comentario

Start typing and press Enter to search

Abrir chat